Založ si blog

Ako sa zo Šípkovej Ruženky Baba Jaga stala.

V prezidentských voľbách som súčasnej pani prezidentke veľa šancí nedával. Medzi ostrieľanými politickými vlkmi sa správala ako nepobozkaná panna na svojej prvej dedinskej zábave. Jej posolstvo ako bojovníčky (alebo skôr hovorkyne) za zrušenie pezinskej skládky pôsobilo nedôveryhodne a umelo. Spôsob získania vzdelania a jej koncipientskej advokátskej praxe stále vyvolávajú otázniky.

Živobytie jej zabezpečoval sám zahraničný Pán formou štedrých finančných odmien z rozpočtu jeho neziskových organizácií. Pán ju nenechal v štichu ani v prezidentských voľbách, zaistil jej vplyvnú izraelskú volebnú agentúru, ktorá jej prezidentské voľby vyhrala. Volebná stratégia bola jednoduchá a účinná – nekonfliktné správanie sa, dobré vystupovanie, úsmevy…jednoducho Hollywood. Slováci jej uverili a dostala dôveru.

Pani prezidentka však víťazstvo nezískala zadarmo, dlh musí Pánovi splácať. Svojimi činmy a vyjadreniami podporuje ciele liberálnej agendy: proimigračná politika, gender ideológia, LGBTI agenda, ekologický a covidový fašizmus, boj za pravdu, proti dezinformáciam a hoaxom (po slovensky cenzúra). Do polovice októbra tohto roku bola pani prezidentka nečitateľná – všetky jej vyjadrenia boli opatrné, uhladené umelé, ospalé… Bolo to vďaka jej poradcovi, podkutému komunistovi Leškovi, ktorý jej naordinoval túto prefíkanú a zbabelú stratégiu. Prišla však zmena.

Nastal večer a nastalo ráno deň D, keď prišiel princ (obsadený pánom Tarabom) a pobozkal Šípkovú Ruženku (obsadená pani Čaputovou). Bozkom bolo pochvalné vyjadrenie pána Tarabu na adresu dcéry pani prezidentky Emy, citujem: Po včerajšom dni vieme, že máme na Slovensku novú top modelku. Pani Čaputová sa prebrala z hlbokého spánku a zo Šípkovej Ruženky sa premenila na Babu Jagu. Vo svojom hneve odkryla svoje najväčšie slabiny – ješitnosť a precitlivelosť k svojej dcére.

Pochvalu pochopila ako urážku, a tak sú tu časy ako za boľševika v zmysle to je jedno čo ste povedali, však my vieme čo ste tým mysleli. Vyrazila bez rozlúčenia komunistu Leška a s ním odišla jej francúzska výchova, zmenila správanie a slovník. Začala používať írečitú slovenčinu, koniec ulízaným a prázdnym rečiam, niet pochýb že jej teraz ŕozumie každý.

Rozčuľuje ju nečinnosť vlády, preto sa odhodlane postavila s liberálnou zástavou na vrchol barikády a vyzýva všetkých do boja za pravdu. Vláda a parlament jej nadšenie nemajú, zatiaľ sú schovaní v zákopoch a dúfajú, že všetko sa samo vyrieši. Lenže chyba lávky, aj oni musia platiť dlh Pánovi.

Neborák premiér prehlásil niečo o povinnom očkovaní seniorov, ale je to bez zápalu, bez iniciatívy. To Pán určite nie je spokojný a budú vyvodené následky, čas neúprosne beží, tik tak. Neborák dostal od Baby Jagy len napomenutie. Ak nič neurobí, ako premiér skončí a nastúpi nová vláda – že by menšinová bez Hegera a Matoviča s podporou Baby Jagy a Hlasu?

S jedlom rastie chuť a jej vyjadrenia sú čoraz smelšie, viď posledný rozhovor pre boľševickú novinárku: Súhlasila by som s povinným vypnutím internetu, lebo sa tam šíria bludy, dezinformácie, výmysly ktoré majú priamy dopad na pandémiu… To už je za všetky čiary, kde sú tie takzvané demokratické princípy a práva?

Budeme svedkami čoraz bizardnejších názorov a vyjadrení pani prezidentky ale aj vlády, čas sa im kráti a hlavná úloha – vysoká zaočkovanosť obyvateľstva nie je splnená. Hodiny im tikajú tik tak, tik tak…

Už Rusko vstáva, putá si strháva.

31.12.2021

Začiatok 4.Slohy textu piesne, ktorý napísal Janko Matúška a je mimochododm textom slovenskej hymny znie trochu ináč, ale na Slovensko sa v súčasnej dobe nehodí. Výstižne však charakterizuje Rusko. Posledné vyjadrenia V.Putina boli jednoznačné, Rusko už nebude nikam ustupovať, agresívnou expanzívnou politikou NATO sa cíti ohrozené. Prvé vyjadrenie V.Putina o tom, že nebude [...]

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Sudca poslal atentátnika do väzby, rozhodnutie nie je právoplatné

18.05.2024 10:00, aktualizované: 14:45

Súd sprevádzali prísne opatrenia, zasadnutie bolo neverejné, novinári sa nedostali ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

milord

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5116x
Priemerná čítanosť článkov: 2558x

Autor blogu

Kategórie

Archív